BORÓKA OPTIKA 2112 Veresegyház Fő út 35. Mobil: +36 30 358 6676 Tel: +36 28 384 546 / Nyitva tartás: H: 9-19 K: 9-17 Sz: 9-17 Cs: 9-17 P: 9-17 Sz: 9-12

Szemüveg készítés

Szemüveg készítés

A professzionális szemüvegkészítés legfontosabb szempontjai:

– Legelőször, az alapos szemvizsgálat során meg állapítjuk a tökéletes dioptriát, a vizsgálaton felmérve a páciens életstílusát, munkakörülményeit.

– Nagyon fontos az életstílus. A pontos igény felmérése után a megfelelő szemüveglencsét választjuk ki. Tudnunk kell, mihez fogja elsősorban használni a vásárló a szemüveget, vezetéshez, csak éjszakai vezetéshez, monitor előtt napi 6-8 órában, esetleg több távolságra kell, hogy élesen lásson?

– Miután meghatároztuk a pontos lencsefajtát, tisztáznunk kell a lencsének a vastagságát és a megfelelő rétegkombinációt.

– Ezek után jöhet a keret kiválasztása. Amellett. hogy megtaláltuk színben, formában, stílusban az elképzeltet, nagyon fontos, hogy a keret kényelmes legyen, megfelelő híd mérettel és szár hosszúsággal rendelkezzen.

– Legvégül, jön a precíziós munka melynek segítségével válik a lencse valóban személyre szabottá. A VisuReal-lal fényképeket készítünk Önről a kiválasztott keretben, és ennek segítségével elvégezzük a tökéletes feljelölést.

A VisuReal rendszer egy számítógép, egy video program és egy speciális kamera kombinációjából áll, melynek segítségével fényképeket és videókat készítünk Önről a különböző keretekben.

A program segítségével szimulálni lehet ezekben a szemüvegkeretekben az egyes szemüveglencse-típusokat, valamint szemléltetni a színezett lencséket, a tükröződésmentesítő rétegek előnyeit és a különböző szemüveglencsék összehasonlítását.

Melyek a VisuReal program legfőbb előnyei?

Gyors és pontos mérés: a VisuReal tizedmilliméter pontossággal mér és jegyzőkönyvet készít az Ön adatairól. Megbízható mérési eredmény: mivel minden mérés a program segítségével történik, a hibák valószínűsége minimálisra csökken.

Egyszerűbb lesz a szemüvegkeret kiválasztás: az Önről készített képeket egyszerre is megnézheti, így jelentősen leegyszerűsödik a választási folyamat.