BORÓKA OPTIKA 2112 Veresegyház Fő út 35. Mobil: +36 30 358 6676 Tel: +36 28 384 546 / Nyitva tartás: H: 9-19 K: 9-17 Sz: 9-17 Cs: 9-17 P: 9-17 Sz: 9-12

Silhouette

Pest megye legnagyobb Silhouette szemüvegkeret választéka a Boróka Optikában

A megfelelő szemüvegkeret kiválasztásakor  sok szempont alapján dönthetünk. A minőség, a kényelem, a funkcionalitás és nem utolsó sorban a divat lehetnek a meghatározó tényezők. A közel 60 éves múltra visszatekintő ausztriai Silhouette vállalatnak sikerült termékeiben ötvöznie ezeket a fontos tulajdonságokat. A cég szabadalma 1964-ben forradalmian megváltoztatta a világ szemüveg gyártását. A Silhouette technológiája szemüvegviselők millióinak váltotta valóra álmait. A csavar nélküli, rugalmas és hihetetlenül könnyű, titániumból készült szemüveg, azóta elengedhetetlen része lett életünknek. Többek között ezek azok a tulajdonságok, amiért a NASA a Silhouette szemüvegeket választotta asztronautái számára az űrben.

A viselési kényelemnek köszönhetően egy Silhouette szemüveg egész nap hordható, bármilyen szituációban. Nagyon fontos, hogy a szemüveg kiválasztásakor személyiségünkhöz és arcformánkhoz a legjobban illeszkedő szemüveget találjuk meg. A Silhouette keret nélküli szemüvegek lehetővé teszik, hogy egyedi igények alapján válasszuk ki a különböző lencseformák és keretek kombinációját, megalkotva ezzel saját szemüvegünket. Sokszínűségüknek köszönhetően a Silhouette szemüvegek számtalan szín és forma választékban érhetőek el.

Hand made in Austria

A Silhouette az innovációt és a minimalista dizájnt jelenti. A vállalat kiemelt figyelmet szentel a legapróbb részleteknek és a kiváló minőségnek. Minden egyes Silhouette szemüveget a gyártás folyamán nagyjából 200-szor vesznek kézbe magasan képzett és lelkiismeretes szakemberek, akik a munkafolyamatok 80%-át kézzel végzik.

Silhouette Style Shades – Napvédő előtétek

A Silhouette Style Shades napvédő előtéttel egyetlen mozdulattal napszemüveggé alakítható minden Silhouette keret nélküli optikai szemüveg!
A Silhouette Style Shades előtéteket női, férfi és unisex lencseformával lehet választani, függetlenül a dioptriás lencse formájától. A kívülről tükrös bevonattal ellátott szürke, barna és kék színű lencsék biztosítják a stílusos és divatos megjelenést.

 

 

Silhouette napszemüvegek

Jellegzetes könnyedség, kényelem és tökéletes UV-védelem. A kiváló minőségű dizájn feltűnő színekkel és innovatív technológiákkal időtlen, elegáns és maximális UV-védelemmel rendelkező napszemüveget eredményez.

Silhouette stílus tanácsadás-Esztétika napok

Miért érdemes ilyenkor jönnie?

 • A magyarországi piacon megtalálható összes Silhouette szemüvegkeret és napszemüveg megtekinthető.
 • Szakképzett kollégáink és a Silhouette magyarországi képviselete a Silhouette keretekkel szerzett több éves tapasztalatukkal segítik összeállítani az Ön személyre szabott szemüvegét.

Esztétika napjainkra időpont egyeztetés szükséges annak érdekében, hogy kellő időt és figyelmet fordíthassunk Önre.

Várjuk szíves jelentkezésüket a következő telefonszámon, ahol érdeklődhetnek a következő időpontról: +36 30 358 6676.

Hogy miért válasszon Silhouette szemüvegkeretet? Íme egy kis ízelítő:

 • Fém részei magas minőségű Japán HighTech titániumból készülnek, melyek legfontosabb tulajdonságai:
  • antiallergén, bőrbarát
  • rendkívül rugalmas
  • egy darab csavart sem tartalmaz
  • korrózió és hőmérsékletálló, formatartó
  • ellenáll az UV sugárzásnak és a kozmetikumoknak
 • Műanyag keretei vékonyabb, lazább stílusban, UV- és kozmetikumálló, deformálódás mentes, a piacon egyedülálló anyagból készülnek.

 • A világ legkönyebb szemüvege címet viselő Minimal Art kollekciós keret, mindössze 1.8 grammot nyom.
 • Tartós stílusirányzatot képvisel, hiszen teljes mértékben személyre szabható.
 • Az exkluzív, Crystal kollekció 23 karátos arannyal, több rétegű bevonattal, Swarovski kövekkel / folyami gyönggyel / gyögyházas tűzzománccal, ékszerészek által díszítve, ékszerész technológiával, kézzel készülnek.

Minden egyes Swarovski kristályt egyedülálló technikával, kézi munkával helyeznek fel a szemüveg szárára.  A Silhouette Crystal modelleknél a legnemesebb anyagok kerülnek felhasználásra.  A High Tech titánium, a  ródium és arany bevonatok, valamint speciális lakkréteg teszi egyedi luxusmárkává a Silhouette Crystal modelleket.

 

 • Ha eddig nem tudta volna a Silhouette keretekről:
  • Nagyságrendileg 160-200 kézi munkafázisa van egy keret elkészítésének, így hát nem csoda: Titan Minimal Art kereteit REDDOT díjjal jutalmazták.
  • A NASA hivatalos beszállítójaként az asztronauták kényelmét szolgálják kereteik.
  • A Silhouette egy referencia érték a piacon. A mai napig egy család tulajdonában lévő cég 1964 óta Linzben hozza létre szebbnél-szebb kereteit, minden termékük a tervezéstől a gyártásig Ausztriában készül.
  • A Silhouette hivatalos oldala: https://www.silhouette.com/en/home

  You’ll never want to wear anything else again.

  Try it. Wear it. Love it.