BORÓKA OPTIKA 2112 Veresegyház Fő út 35. Mobil: +36 30 358 6676 Tel: +36 28 384 546 / Nyitva tartás: H: 9-19 K: 9-17 Sz: 9-17 Cs: 9-17 P: 9-17 Sz: 9-12

SEIKO

SEIKO – „ Szenvedélyünk a precízió, kompromisszumok nélkül”

 

A Seiko japánul precíziót jelent, amely több, mint 130 éve szolgál vezérelvként  minden egyes termékének megalkotásakor a legapróbb részletek megtervezésétől kezdve, egészen az alkalmazott innovációs folyamatok végéig.

Az innováció és a korszerű technológia ötvözésének eredményeként lencséink esztétikusak és egyedülálló keretilleszkedéssel biztosítják a tökéletes látást.

A Seiko Single Vision lencsék elkészítése során minden esetben a legmagasabb minőségre törekszünk annak érdekében, hogy a klasszikus aszférikus lencséktől kezdve a magas teljesítményű látásjavító lencsékig termékeink kiváló látást biztosítanak

A Seiko a modern igényekhez igazított, kíváló progresszív lencsék széles választékát kínálja, mely a digitális kor világához igazított, tökéletes látásélményt nyújt minden távolságra.
Élvezze a kompromisszum mentes látásélményt minden helyzetben a Seiko személyre szabott progresszív lencséi által, amely a mindennapok kihívására lett tervezve.

Fedezze fel a teljes Seiko lencseválasztékot. Minden Seiko lencse a lehető legnagyobb pontossággal kerül legyártásra, mely biztosítja a lencse szélein is tökéletes a képalkotást.