BORÓKA OPTIKA 2112 Veresegyház Fő út 35. Mobil: +36 30 358 6676 Tel: +36 28 384 546 / Nyitva tartás: H: 9-19 K: 9-17 Sz: 9-17 Cs: 9-17 P: 9-17 Sz: 9-12

Szemtükör program

Fejfájás, nyakfájás?

Tudta, hogy ezek nagyon gyakran szemproblémát jeleznek? Az emberek 97%-ának megoldást tudunk adni.

Az Opticnet Szemtükör Program egy komplex szűrőprogram, amelyet azért hoztunk létre, hogy a testünk különböző betegségeit a szemen át vizsgálva, diagnosztizáljuk, előre jelezzük. Nemzetközi kutatásokra alapozva és a legjobb hazai szakemberekkel együttműködve kidolgoztunk egy egyedülálló vizsgálati metódust.

A szűrés augusztus 26. és szeptember 30. között optikánkban ingyenes.

A szem az egyik legcsodálatosabb emberi szerv, az agy után testünk második legbonyolultabb felépítésű része. Több, mint 1 millió idegszál köti össze szemünket az agyunkkal, és a memóriánkban tárolt adatok 80%-a látásunkhoz kapcsolható. Ezért nem meglepő az sem, hogyha a szemünk nem megfelelőlen működik, az jelentős idegi és fizikai megterhelést okozhat az egész testünknek. Továbbá ezen különleges szerv alapos vizsgálatával hasznos információkhoz juthatunk testünk számos egyéb szervével kapcsolatban.

Optikánkban tapasztalt szakemberek, modern vizsgáló eszközökkel várják a hozzánk forduló pácienseket.

 

Opticnet Szemtükör Program – TV Riport

Fáj a Feje? Fáj a Nyaka? Tudta, hogy az esetek nagy részében látásprobléma okozhatja? Tekintsék meg riportunkat, és jelentkezzenek Szűrővizsgálatunkra még ma a www.szemtukor.hu honlapon#fejfajas #nyakfajas #szemtukorprogram

Közzétette: Opticnet Hungary – 2019. szeptember 6., péntek

Az Opticnet Szemtükör Program Nyak- és Fejfájás szűrésén a kampány ideje alatt – 2019. augusztus 21. – szeptember 30. között – ingyenesen vehet részt.

Hogyan zajlik nálunk egy speciális nyak- és fejfájás szűrés?

1. Szűrő kérdőív

A nyak- és fejfájás szűrő kérdőív kiértékelésével kiderül, hogy az Ön tünetei látással összefüggőek-e.

2. Látásvizsgálat

Amennyiben az Ön tünetei nagy valószínűséggel látásproblémából erednek, részt vehet egy Opticnet protokoll szerinti látásvizsgálaton. A vizsgálat részét képezi a részletes anamnézis felvétele, valamint a szokásos látásvizsgálaton túl (mint a fél szemmel betű- vagy számolvasás) a két szem együttes működésének vizsgálata és egyéb műszerekkel végzett vizsgálatok is.

3. Magyarázat és megoldás

A vizsgálatok lezárásaként a szakemberek részletesen elmagyarázzák a vizsgálatok eredményét és szükség esetén olyan látáskorrekciós megoldást ajánlanak, amellyel orvosolhatóak a nyak- és fejfájás tünetei. Gyakran előfordul, hogy a korábban viselt szemüvegtől eltérő korrekciót javasol a szakember.

 

A szemproblémával összefüggő nyak- és fejfájások tünetei sokfélék lehetnek és nehézen megkülönböztethetők a jól ismert migrénes és tenziós panaszoktól. Könnyebben beazonosíthatjuk, ha a nyak- vagy fejfájásunkat nagyon gyakran valamilyen látással összefüggő panasz is kíséri. Jó hír, hogy a látással összefüggő nyak- és fejfájások nagyon magas arányban orvosolhatók.

Időpont egyeztetésért kérjen visszahívást tőlünk!

Visszahívást kérő űrlap kitöltéséért kattintson ide!

A program részleteiért, forduljon hozzánk bizalommal.